Uppdatering

Mycket har hänt! Dags för en uppdatering...

I Tisdags spelades den traditionella fotbollsmatchen : Lärarna vrs Niorna. I alla år har lärarna kammat hem segern, men nu var det ju våran årskurs's tur, och självklart bröt vi den kedjan. Grattis! Tack!
Senare på förmiddagen var det sista lunchen med niorna och lärarna, dvs alla lärare, sedan sexårs t.o.m! Maten smakade skit, som vanligt, men annars var det "trevligt".. Lärarna avslutade med att sjunga om några viktigheter - halvt seriöst, halvt skämt - som guide för det kommande livet. Det lät ungefär "Its a hard world" och "Sexy teachers".. harkel..

Onsdagen bjöd på städa skåpen och mysig mentorsdag. Korv- och hamburgegrillning, + några outsiders med peppar- och flintastek. Nämner inga namn, ahhaa.

Torsdagen! Skolavslutning! Först uppträdande, vissa sjung fint, andra fördjävligt. Mitt i allt står Ante och Agge på taket, tifosnubbar som dom är, med en fet jävla banderol och en bengal. "Vi satsar på er" + en ritad kuk, hahahaha. Dessutom, i mindre text, "Anti Bo" ( Bo = skolans rektor ). Fyfan vad kul det var, stackars bara tjejerna som stog och sjöng under tiden.
Jag fick priset för årets penna, kommande skribenten!
Ingela och Sara (absolut bästa lärarna) grät floder.
Direkt efter avslutningen bar det iväg mot Lidingö, där kussen tog studenten, Grattis Fred! Jag och mamma blev galna och började kasta vattenbalonger på flaken. Kanske inte så smart idé när den involverar halvpackade studenter.. "Någon" hämnades och satte en fullträff på min rygg, tack för den mannen! hahaha
På kvällen var tanken "sista kvällen med gänget", typ krök med klassen. Men det blev en total-flopp. Dock minglade vi runt i Salem/Rönninge/Nytorp och träffade massa roliga, typ Palle, Eriks poler, Karin, Martin tja och Marcus + "dom vanliga".
Avslutar med att skryta om en betaltd taxi till (som visade sig vara den sunkiga) festen.

XoXo ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0