Sweet sexteen

Grattis till mig, idag är min sextonårsdag. 9/7-08


Discover Hilary Duff!

Stockholmstad

Idag var jag och "buskuken" i stan. Vi skulle ta halv tio tåget in, men ofc försover hon sig! Det blev någon timme senare, men vi hade gott om tid hela dagen, still. Vi shoppade lite, blev halvt som halvt uppraggade av en hottie-snubbe inne på Carlings. En liten pratis, mycket trevligt. Vi käkade på donken, C sitt nyberoende "bill-meal". Efter Sthlm hoppade vi av i Tumba för ett fika besök hos Anne, skit fin lägenhet och gott fika. Där kollade vi på "When a stranger calls". C tog tillfället i akt och busringde mig, ensam hemma som jag är. SHIT vad rädd jag blev, ahhah. Hur som helst har det varit en very najs dag, kvällen tas som den kommer!

Köpt:

Bommullslinne med broderier, Zara
Flipflops (Rosa ofc!), Åhléns
Paolo Nutini skiva till mami, Bengans



Hemkomst


Hemma. Borta bra, hemma bäst. Fyfan vad najsigt vi har haft det brudar. Jag har vart ytterst slarvig på att dokumentera, men det mesta av Smålands-vistelsen hittar ni hos BellmanC.blogg.se. Jag är 'jätte' brun, glad och utvilad. Haha.

Jag måste ändå dela med mig av veckans miss där nere... En kväll, när jag stog och borstade tänderna, och hade feeetaa tandkrämen i käften, sväljer jag shitten, rätt ner i halsen - där det sätter sig och korkar igen mina andningsvägar. Jag flaxade runt och inhalerade som en astmatiker i högsta ansträngning. Jag fick fan ingen luft. C fick smått panik / smått skrattattack, men räddade mig genom hårda klappar på ryggen, tack. Efter typ fem minuter, när jag samlat mig lite, spydde jag två gånger. fiiiifaaaaan. Men! Jag överlevde.

Hugs&Kisses

RSS 2.0